Venim în întâmpinarea școlilor și a furnizorilor de servicii educaționale prin întocmirea unui catalog de programe extracuriculare ce se pot derula gratuit, în intervalul orar 15-18, ca o extindere a programului Școală după Școală.
Părinții copiilor înscriși, împreună cu membrii consiliilor de adminsitrație vor putea opta pentru ofertele listate, fără a achita niciun leu în plus.
Organizațiile aflate în căutarea beneficiarilor care au accesat fonduri nerabursabile din diverse surse, pentru programe educaționale, sau care prestează aceste programe pe bază de voluntariat, își vor putea oferi serviciile elevilor din sector, fără a solicita însă bani de la părinți sau școală.
Le invităm să introducă datele în formularul de mai jos în perioada 04.08-31.08.2022.
În urma centralizării, începând cu data de 5 septembrie, catalogul final va fi transmis unităților de învățământ și va fi disponibil online, pe site-ul Adminsitrației Școlilor Sector 6 București (https://www.as6.ro)
Menționăm faptul că acest catalog este o modalitate prin care prestatorii își pot face cunoscută oferta. Adminsitrația Școlilor Sector 6 nu își asumă răspunderea cu privire la conținutul și prestarea serviciilor educaționale înscrise în catalog, relația de colaborare dintre prestatori și școli urmând a se desfășura la latitudinea și în modalitățile agreate exclusiv între cele 2 părți.

Completeaza formularul aici: https://forms.gle/DJtXJWK5ikksmEv76