Cu ocazia Zilei Copilului, Inspectoratul Şcolar al Municipiului București şi Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Şcolilor Sector 6, au premiat elevii olimpici naţionali. Ceremonia de premiere a avut loc la Ateneul Roman, pe data de 29 mai 2019.

“1 Iunie – Ziua Copilăriei” este acţiunea organizată de către Inspectoratul Şcolar al Municipiului București cu scopul recompensării elevillor olimpici naţionali în anul şcolar 2018-2019, din toate unităţile de învăţământ, din toate cele şase sectoare ale Municipiului Bucureşti. Anul acesta au fost premiaţi 120 de elevi, premiile constând în câte un laptop pentru fiecare elev.

Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti a avut opt premiaţi pentru rezultatele foarte bune la Olimpiadele de Limba şi Literatura Română, de Lingvistică, de Informatică, de Matematică şi nu numai. Parteneriatul dintre Inspectoratul Şcolar al Municipiului București şi Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Şcolilor Sector 6, a asigurat finanţarea necesară pentru achiziţionarea premiilor.

Ceremonia de premiere a avut şi un moment artistic susţinut de şcolile de artă şi cluburile copiilor din Municipiul Bucureşti. În plus, invitaţii şi vizitatorii au avut parte şi de o expoziţie de desene ale elevilor Liceului de Artă “Nicolae Tonitza”, cu tematica “Copilărie fericită”.