Primăria Sectorului 6, prin Direcțiile aflate în subordine, a demarat cea mai amplă campanie de curățenie generală a Sectorului 6. Duminică, 28.02.2021, s-a dat startul campaniei de curățenie în Zona 6 a Sectorului 6, zonă cuprinsă între străzile Valea Argeșului, Râul Doamnei, Valea Oltului și Prelungirea Ghencea. Se spală străzile, se toaletează copacii, se astupă gropile din carosabil, toate operațiunile fiind atent organizate pe microzone. Curăţenia generală de primăvară a început, de asemenea, şi în unităţile de învăţământ din Sectorul 6.

La Şcoala Gimnazială nr.279 elevii s-au mobilizat şi au dat o mână de ajutor. Au greblat grădina şi au plantat flori ornamentale puse la dispoziţie de către ADPDU Sector 6, din producţia proprie.
De asemenea, la Colegiul Naţional Elena Cuza, singurul liceu pedagogic din București, au participat ca voluntari mai mulți elevi și cadre didactice. S-au alăturat voluntarilor domnul Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, domnul Alexandru Gâdiuţă, Viceprimarul Sectorului 6 și doamna Daniela Dumitru, Director Executiv al Administrației Școlilor Sector 6.

Operațiunile de curățenie, pe care Administratia Şcolilor Sector 6 le va desfășură în toate unitățile de învățământ, presupun toaletarea arborilor, reamenajarea spațiului verde din curțile unităților, spălarea aleilor, văruirea copacilor, tunderea gazonului, înlăturarea deșeurilor vegetale, revopsirea gardurilor acolo unde este necesar si repararea sau înlocuirea băncilor și a coșurilor de gunoi.

Pe dumneavoastră, Primăria Sectorului 6 vă așteaptă, dacă doriți, să vă alăturați campaniei de curățenie pentru a contribui la igienizarea curților și grădinilor blocului în care locuiți. Uneltele, sacii de gunoi, cât și alte materiale necesare, vor fi puse la dispoziție de către Primăria Sectorului 6 pentru fiecare participant.
Pentru înscrieri vă rugăm să accesați linkul: https://www.primarie6.ro/curateniegenerala