Anul acesta, pe data de 9 septembrie, au avut loc festivităţile de începere a noului an şcolar în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din ţară. În Sectorul 6 am sărbătorit deschiderea noului an şcolar, la Liceul Teoretic „Marin Preda”, alături de reprezentanţi ai administraţiei publice locale, precum domnul Gabriel Mutu, Primarul Sectorului 6.

“Dragi copii, vă asigur că echipa administrației publice locale face toate eforturile necesare, pentru a vă pune la dispoziție cele mai bune condiții de studiu. Vă doresc să dați dovadă de empatie față de cei de lângă voi, să aveți grijă de colegi și să fiți respectuoși cu dascălii și părinții voștri.” a fost mesajul transmis de edilul Sectorului 6 în cadrul ceremoniei de inaugurare a noului an şcolar.

Anul acesta 6700 de elevi din Sectorul 6 vor beneficia de programul gratuit „Școala după Școală”. În plus investiţiile în mobilier nou, în grupuri sanitare moderne și în terenurile de sport, cu siguranţa vor contribui la desfăşurarea în condiţii cât mai bune a procesului de învăţământ.

Modernizările vor continua şi pe parcursul anului în mai multe unități de învățământ, iar suplimentarea programului „Școala după Școală”, va asigura zilnic hrană caldă şi activități extra-școlare gratuite, după orele de curs, pentru 6700 de elevi din Sectorul 6.